автор |
сообщение |
consigliere
гранд-мастер
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
|
penelope
авторитет
|
15 марта 2021 г. 16:35 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Люди якісь легенди розказують про "Небо зі сталі" по 400 грн, я би вже і за 600 взяла, але де вони це бачать? На сайті видавництва нема навіть у "готуються до друку".
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
15 марта 2021 г. 16:53 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
penelope Гадаю, варто почекати передзамовлення. Насправді могли внести на сайт, не узгодивши ціну (хоча я не здивуюся і чотирьомстам). Передзамовлення в будь-якому випадку буде зі знижкою.
|
|
|
Ksavier
магистр
|
15 марта 2021 г. 17:37 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Гадаю, варто почекати передзамовлення. Насправді могли внести на сайт, не узгодивши ціну (хоча я не здивуюся і чотирьомстам). Передзамовлення в будь-якому випадку буде зі знижкою. І взагалі потім в інтернет крамницях (Є, Книгінг, Буква) можна буде купити дешевше, аніж в інтернет крамниці РМ. Безпосередньо у РМ частіш за все вигідно купляти лише за передзамовленням.
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
15 марта 2021 г. 17:46 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Ksavier Безпосередньо у РМ частіш за все вигідно купляти лише за передзамовленням.
Ну і з точки зору підтримки видавництва -- теж: тоді вони отримують кошти одразу, а не через надцять місяців, бо мережі часто затримують виплати.
|
|
|
Ksavier
магистр
|
15 марта 2021 г. 18:05 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy тоді вони отримують кошти одразу, а не через надцять місяців, бо мережі часто затримують виплати. Однозначно! Підтримувати треба!
|
|
|
dao8571428
магистр
|
|
sundering
новичок
|
|
penelope
авторитет
|
|
V-a-s-u-a
гранд-мастер
|
15 марта 2021 г. 22:52 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата penelope Как же мне не показало? По вашей ссылке все получилось, спасибо!
Пока не появится "Передзамовлення" вдобавок к "У друці" над обложкой, они и пугают на 20% большей ценой, по-моему.
|
|
|
Raupe
новичок
|
16 марта 2021 г. 02:12 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Ну і з точки зору підтримки видавництва -- теж: тоді вони отримують кошти одразу, а не через надцять місяців, бо мережі часто затримують виплати.
Шкода що в них доставки Укрпоштою немає. Підтримувати їх, оплачуючи трошки менше за доставку було б набагато приємніше)
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
16 марта 2021 г. 02:32 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
На жаль, я не знаю, як працює їхній відділ доставки. :( Але от зараз глянув на сайт: доставка від 800 гр. безкоштовна...
Ну і трошки найсвіжіших хороших новин: щойно отримав підписану угоду на 4 том "Меекхану" і на новий шикарний цикл авторки, яку в нас уже трохи знають. Невдовзі чекайте на анонси!
|
|
|
V-a-s-u-a
гранд-мастер
|
30 марта 2021 г. 18:56 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
А "КМ-Букс" перестали видавати "Земномор'я" Ле Гуїн через те, що перші дві книжки ніхто не купував? І нічого вже з цим не зробиш? Моя здогадка заснована на тому, що "Гробниці Атуану", що мені щойно продали, датовані 2017-м. В когось є достовірніші дані щодо цього? UPD. Здається, продублював питання з далекої 69-ої сторінки, але, може, хтось відтоді став обізнанішим?
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
30 марта 2021 г. 18:57 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
V-a-s-u-a Начебто там була якась історія з тим, що перекладач надто вільно трактував авторський задум, про це стало відомо Ле Гуїн... -- ну і от.
|
|
|
V-a-s-u-a
гранд-мастер
|
30 марта 2021 г. 19:10 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Vladimir Puziy, ого! Звучить, хоч і трохи бентежно, але дуже цікаво. І що, про це не кричали на всіх каналах? Не знаходжу в мережі ніяких згадок.
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
30 марта 2021 г. 19:16 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
V-a-s-u-a Спитайте в Богдана Стасюка, він має знати більше, бо точно брав участь у обговоренні. Я просто зараз температурю і можу в фактах налажати.
|
|
|
Petro Gulak
миродержец
|
30 марта 2021 г. 21:58 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата V-a-s-u-a А "КМ-Букс" перестали видавати "Земномор'я" Ле Гуїн через те, що перші дві книжки ніхто не купував?
Так, була офіційна (здається) заява.
|
––– Больше я от него ничего не мог добиться: он вообще не любит метафизических прений. |
|
|
Ivan_dp
активист
|
|
Shybzd
философ
|
6 апреля 2021 г. 13:53 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
В передачі про Лема на радіо почув від Vladimir Puziy що українською вже перекладають Теда Чана. Подробиць розкривати не прошу, просто підтвердіть шановному товариству цю радісну звістку )
|
|
|