автор |
сообщение |
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
30 июля 2021 г. 00:03 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
"Рідна мова" анонсувала вихід не тільки "Стренджа і Норрелла", але й двох інших книжок Сюзанни Кларк, в тому числі -- найновішої, "Піранезі". ;)
|
|
|
consigliere
гранд-мастер
|
8 августа 2021 г. 16:57 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Кто не видел — радуется, а кто видел — молча проходит мимо (и тоже радуется):
Ну и был бы очень признателен тому, кто подскажет, где найти полную версию:
|
––– Он шёл к людям, он нёс им надежду, любовь, красоту... Люди взяли его и гвоздями прибили к кресту. |
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Bookers
миродержец
|
8 августа 2021 г. 20:24 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Обкладинка Кінга "Та, що..." не дуже сподобалася. Тобто, для продажу добре, яскраво, але схожа на книжки про монстрів. Хоч монстрами там зовсім інші були...
|
|
|
consigliere
гранд-мастер
|
9 августа 2021 г. 02:31 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Mr.Hammond ,спасибо, но: по первой ссылке последние обновления были в 20-м; по второй были утащены выложенные картинки); третья, пока, не открывается, вот на нее вся надежда
|
––– Он шёл к людям, он нёс им надежду, любовь, красоту... Люди взяли его и гвоздями прибили к кресту. |
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
9 августа 2021 г. 02:58 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Додамо:
— перекладач на ФБ написав, що завершив переклад нової збірки Кена Лю, от, власне, сьогодні; — анонсували третій том Аберкромбі; — анонсували «Рік потопу» Етвуд; — Рак у «Жупанського» ймовірніше за все буде під Букфорум; — прочитав більше половини «Доньки залізного дракона: переклад — вогонь, багато посутніх приміток.
|
|
|
Bookers
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
9 августа 2021 г. 21:50 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
consigliere По третьому посиланню власне всі анонси на 2021 рік і є.
|
––– і маєш запас води і навіть напас про запас аби догребти туди де вже починається джаз |
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
9 августа 2021 г. 22:54 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Vladimir Puziy А де, до речі, бачили/читали український переклад "Доньки залізного дракона"?
Книга вже видана?
|
––– і маєш запас води і навіть напас про запас аби догребти туди де вже починається джаз |
|
|
V-a-s-u-a
гранд-мастер
|
9 августа 2021 г. 22:59 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Mr.Hammond А де, до речі, бачили/читали український переклад "Доньки залізного дракона"?
Книга вже видана?
Можете на сайті "Жупанського" подивитися. Наскільки я розумію за недавніми коментарями, все ще дуже попередньо і навіть обкладинки ще ніхто не оприлюднював. В посвячених людей є на руках переклад. Було б вже щось більше — певно, було б сказано.
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
9 августа 2021 г. 23:06 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Mr.Hammond А де, до речі, бачили/читали український переклад "Доньки залізного дракона"?
Так склалося, що це я ходив за Олексієм якийсь час і напосідався: прочитай та видай. Тож тепер писатиму до книжки передмову -- оглядовий матеріал про творчість Свонвіка і про цей його цикл. Тому, хоч іще узгоджують окремі правки після редактури, вже отримав файл і перечитую.
Сподіваюся, до кінця року книжка вийде, але підкреслю: це мої суто приватні прикидки, а не видавничий план, він може скоригуватися.
|
|
|
Mr.Hammond
миродержец
|
10 августа 2021 г. 00:19 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
V-a-s-u-a Vladimir Puziy Про попередні плани я чув. Просто думав, що книга уже видана, а я пропустив.
Дякую за інформацію.
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
|